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No. IFB Section IFB Page Question Response

1 2 8
We can offer one week in September but not the 
second. Do both dates need to be at the same hotel? 

This confirms that both dates need to be at the same 
hotel. 

2 2.4

We are putting our bid together for the fall training.  I 
realize the time period for questions has expired but 
we have a significant question that we are hoping we 
can still get clarification.  In the past, the bid 
proposals for this event have typically included 
pricing below the GSA rate (currently $119 for the 
Glens Falls region during September).  

The language in Section 2.4 of the package states “A 
block of 65 single occupancy rooms ‘at the GSA rate’ 
must be available. . .” 

This would mean that any proposal that includes 
rates below the GSA would have to be disqualified.  It 
does not state language such as “no greater than” or 
“not to exceed”.  It states “at the GSA rate”.

We are willing to offer rates lower than the GSA rate, 
but do not want our bid disqualified for failing to 
comply with the terms set forth in Section 2.4.

This confirms that Bidders may offer group rate 
overnight accommodations that are at or below the 
GSA rate.  

Rates that do not match the GSA rate because they 
are lower, will not result in a disqualification.
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